Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Az igazgatóság kinevezi az új vezérigazgatókat

AUBURN HILLS, Mich. (Szeptember 28, 2017) – RGIS, LLC, a leltározásban és adatgyűjtésben globális piacvezető bejelenti McDonald vezérigazgató visszavonulását 2017. október 1-től. McDonald 2014 decembere óta volt az RGIS vezérigazgatója.
 
“Köszönjük Briannek a vezetést és az elkötelezettséget az RGIS felé a vezérigazgatósági ideje alatt”, mondta az igazgatóság elnöke, Doug Steenland.
 
Hogy pótolják Mcdonald-ot, az RGIS igazgatósága bejelenti az RGIS egyesült államokbeli elnöke, George Brown és az RGIS európai elnöke, Asaf Cohen társ-vezérigazgatók kinevezését 2017. október 1-től.
 
George Brown lesz a vezérigazgató az Egyesült Államokban és Kanadában,
Asaf Cohen lesz a nemzetközi vezérigazgató, ami magában foglalja Európát, Ázsiát, Dél-Amerikát és Mexikót.
 
Mindkét pozíció közvetlen az igazgatóságnak jelent majd.
 
„Mind George mind Asaf rendelkezik vezetői tapasztalattal, vevőcentrikus értékekkel és a cég tökéletes működése iránti elkötelezettséggel, ezek mind jól szolgálják majd az RGIS növekedését”, mondta Steenland. „Az RGIS igazgatósága örül, hogy két ilyen tapasztalt vezetője van, akik magabiztosan vezetik a jövőbe a céget” – tette hozzá.
 
George Brown 2015-ben csatlakozott az RGIS-hez mint az Egyesült Államok operatív ügyekért felelős elnöke, előtte pedig 7 évet töltött senior menedzsment pozícióban a Schindler Elevator Corporations-nél, ahol szolgáltatás marketing és értékesítési alelnöki, illetve helyi működési alelnöki pozíciót töltött be. Mr. Brown volt a felelős az üzlet eme kulcsterületeinek vezetéséért és teljes stratégiai irányításáért. Mielőtt a Schindler Elevator-hez került, Mr. Brown senior menedzsment pozíciót töltött be a United Techs inc. és az Otis elevator co.-nál. Ezekben a pozíciókban a teljes üzleti teljesítmény növelésében működött közre a vevő szegmensen keresztül dinamikus ár stratégiával, új üzleti fejlesztés kezdeményezésével, hogy növelje a termelési hatékonyságot.
 
Mr. Brown a William Patterson Egyetemen diplomázott 1989-ben üzleti menedzsment szakon. A mesterdiplomáját a Fordham Egyetemen szerezte 1995-ben.
 
Asaf Cohen jelenleg az RGIS európai elnöke, és 2007 óta van az RGIS-nél. Mr. Cohennek több mint 20 év működési és stratégiai tapasztalata van felső vezetői pozícióban, köztük globális eladási szervezet vezetésben és nemzetközi beszerzésben. Mr. Cohen kiemelkedő a vállalat növekedésének irányításában, az innovatív technológiákkal és termékekkel. 1999-ben megalapította az ISICS Software Systems nevű céget, és vezérigazgatóként tevékenykedett egészen 2007-ig, amikor az RGIS megvásárolta az ISICS-et.
 
Mr. Cohen közgazdaság és logisztikai diplomát szerzett 1992-ben a Bar Ilan Egyetemen, könyvelési diplomát 2003-ban a Tel Aviv Egyetemen, és könyvelés menedzsment diplomát az Izraeli Ministry of Law Egyetemen 2003-ban. Elit páncélos egységeket irányított az izraeli védelmi erőknél 1992-től 1997-ig, és elvégzett egy haladó tiszt képzést kombinált logisztikában az U.S. Army Logistics Academy-n 1995-ben a Virginia-i Fort Lee-ben. 
 
 
 
Az RGIS-ről About RGIS
Az RGIS integrált leltár szolgáltatással segít ügyfeleinek, ami magába foglalja az üzlet felmérését,  üzletátalakítást és helyreállítást, RFID megoldásokat és készlet optimalizációt.
Sikerrel dolgozik kiskereskedelemben, az egészségügyben és a gyári leltárban. Nem meglepő, hogy világszerte több szervezet is megbízza az RGIS-t, hogy információt és rálátást szolgáltasson a cégeikkel kapcsolatban, hogy megértsék a vagyoni helyzetüket, és jobb üzleti döntést hozhassanak.

 

 

Egy logisztikai központnak teljes leltárra volt szükségehttps://www.rgis.hu/esettanulmányok/egy-logisztikai-központnak-teljes-leltárra-volt-szükségeEgy logisztikai központnak teljes leltárra volt szüksége
Dan Sheffieldhttps://www.rgis.hu/újdonságok-és-események/ujságcikk/dan-sheffieldDan Sheffield
Éjszakai szupermarketlánc átalakítása és készletfeltöltésehttps://www.rgis.hu/esettanulmányok/éjszakai-szupermarketlánc-átalakítása-és-készletfeltöltéseÉjszakai szupermarketlánc átalakítása és készletfeltöltése
Bizományba kiadott járművek ellenőrzése a márkakereskedésekbenhttps://www.rgis.hu/esettanulmányok/bizományba-kiadott-járművek-ellenőrzése-a-márkakereskedésekbenBizományba kiadott járművek ellenőrzése a márkakereskedésekben
Kiemelt időszakban való árufeltöltéshttps://www.rgis.hu/esettanulmányok/kiemelt-időszakban-való-árufeltöltésKiemelt időszakban való árufeltöltés

2017-09-28T04:00:00Z
RGIS CEO McDonald Bejelenti visszavonulását