Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Mit jelent a név?

A korai sikerek lehetővé tették üzleti modellünk kiterjesztését és a gyors fejlődést más területeken is. Jelenleg az RGIS 800 leltárt bonyolít le naponta különböző típusú és méretű vállalatoknál.

év tapasztalat


Globális hatókör

Az RGIS irodái jelen vannak Európában, Latin-Amerikában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben...

Map


 

43 ország kiszolgálása innovatív készletmegoldásokkal

3000 globális ügyfelünkkel és több mint 174 000 készlettel a világ minden táján, a megfelelő helyen vannak az erőforrásaink bármely projekt megbízható és hatékony végrehajtásához.​

​​​
​​

Technológiánk​

Mobil technológia​

Sebesség és pontosság. RGIS kézi eszközök, beleértve a kézi olvasókat és tablet alkalmazásokat, kifejezetten a pontos leltáradatok megállapítására fejlesztve.

Kutatás és fejlesztés​

Erős és hatékony. Befektetünk az eszközökbe, az eljárásokba és bármibe amit a jövő magával hoz. Folyamatosan tökéletesítjük meglévő eszközeinket és fejlesztjük megoldásainkat a trendeknek megfelelően.

Helykihasználás

Megfigyelés és optimalizálás. Makro környezeti szoftverünk lehetőséget ad az ügyfeleinknek a folyamatos utánpótlás és automatizált tevékenységek megtervezésére, figyelembe véve a rendelkezésre álló időt és erőforrásokat.

Leltár menedzsment úttörök: RGIS

Thomas J. Nicholson megalapítja az RGIS-t 1958-ban, amely a kereskedelmi boltoknak egy pontos és gazdaságos alternatívája ajánl a házon belüli leltárazás helyett. Néhány éven belül az üzlet már kiterjed a középnyugati régióra és leltárakat bonyolít le nem csak az USA-ban hanem világszerte​​
 •  

  1950-es évek

  1958-ban megalapítják az RGIS-t. A cég központja Nicholson házának alaksorából egy Michigan állam beli detroiti irodába költözik át.
   

 •  

  1960-as éves

  Új iroda nyílik Illinoisban, Floridában, Wisconsinban, Ohioban, Missouriban, Indianaban, Louisianaban és Minnesotaban. Nemzetközi jelenlétét egy Kanadai irodával alapozza meg.
   

 •  

  1970-es évek

  Az RGIS új technológiákba ruház be, bevezeti az SCM elektromos számolót és az egyedi tervezésű TJN számolót.

 •  

  1980-as évek

  Az RGIS elindítja az Audit® nevezetű mikroszámítógépet – szabadalmazott technológia. Valamint kifejleszt egy HQ Data Center elnevezésű rendszert az adatok feldolgozására.

 •  

  1990-es évek

  A globális térnyerést jól mutatja hogy iroda nyílik Mexikóban, Új-Skóciában, Brit Kolumbiában, Izraelben és Brazíliában. A technológia kvantum szintre lép a PORTFN nevű program bevezetésével.
   

 •  

  2000-es évek

  További tíz országban nyílik iroda. Az RGIS megjelenteti az RM-1 elnevezésű vezeték nélküli szkenner PDA-t amely forradalmasítja a leltározási folyamatokat.
   

 •  

  2010-es évek

  A vezeték nélküli technológiában és a használt szoftverekben tapasztalt előre lépés lehetővé teszi a valós idejű jelentést. A mobil alkalmazások új szintre emelik a nyomon követést és az átláthatóságot.​​​​​​​​​​​

 •  

  2020-tól napjainkig

  Az Ivalis Európában és Brazíliában, valamint a WIS UK és Mexikóban történő megvásárlása növeli és erősíti a globális elérést, valamint a franchise lehetőségeket. A legmodernebb, fejlett technológiába való befektetés innovatív készletmegoldásokat kínál az ügyfelek számára, beleértve az NGEN felhőt, a hangszámlálást, az ujjlézert és az RFID-t

A mi vezetésünk

Asaf Cohen  

Asaf Cohen

Chief Executive Officer 

Sudipto Nandy  

Sudipto Nandy

Chief Information Officer - International

Heinz Krause  

Heinz Krause

Chief Financial Officer – International

Elise Cordier  

Elise Cordier

General Counsel and DPO - International

Greg Schooneveldt  

Greg Schooneveldt

President, Asia Pacific

 
Pierrick Min  

Pierrick Min

President, Europe

Nicola Stevens  

Nicola Stevens

Vice President of Operations – International

Jan Morlok  

Jan Morlok

Director of Global Expansion