Dan Sheffield

2023-10-10
Dan Sheffield linkedin

Dan Sheffield volt az RGIS szíve és lelke. Dan a legmagasabb szakmai színvonalon képviselte az RGIS-t, érett és szilárd vezetésével.

Dan mindig törődött minden beosztottjával. Dan leltározóként kezdte szerény útját az RGIS-nél, lendülete és elszántsága végigvezette a hosszú ranglétrán, hogy így végül President of Global Customer Service & Business Developmentként vonuljon nyugdíjba az RGIS-től, a sikeres pályafutása végén.

Dan megbízható partnere volt mindazoknak, akik a szervezetet vezették, és minden szerepében kiválóan teljesített. A vállalaton belüli személyes hatása messze túlmutatott eredményein.

Dan fogalmazta meg az “RGIS Way”-t, és minden nap aszerint élt. Miközben értékesítési munkája számos új stratégiai ügyfelet hozott, Dan a Dél-Amerikai és Európai terjeszkedés egyik szerves vezetője volt, előkészítve az utat a mai RGIS márka számára. Dan örökségét a tisztelet fogja meghatározni, amelyet az ügyfeleink részéről is kivívott.

Szervezetünk sokat köszönhet neki, hogy azzá lettünk amik ma vagyunk. Az RGIS-hez való hozzá állása döntő szerepet játszott a vállalat sikerében, és öröksége ma is hatással van az RGIS-re, leltározási és kiskereskedelmi szolgáltatások iparágára.

Saját új vállalatirányítási rendszerünk (ERP) kifejlesztésekor nem találhattunk volna jobb nevet. Mindezt az RGIS munkatársai tervezték, fejlesztették és karbantartották.

Dan volt a vállalat erkölcsi iránytűje, és ezt továbbra is elismerik az ERP rendszeren keresztül, amely a találó “Sheffield” nevet kapta.

Az RGIS-ről