RGIS A növekedés és innováció új korszakának kezdete

2023-03-14
US annoucement linkedin HU

2 évvel ezelőtt az RGIS, a leltározási és adatgyűjtési szolgáltatások globális vezetője bejelentette észak-amerikai (USA és Kanada) üzletágának eladását a WIS International számára. A stratégiához igazodva az RGIS 2021 áprilisában felvásárolta az IVALIS-t, amely jelentős jelenléttel rendelkezett az európai piacon, az RGIS-szel kiegészítő földrajzi területeken. Ezek a stratégiai döntések lehetővé tették, hogy az RGIS az alapvető erősségeire összpontosítson, és innovációra ösztönözze a leltározási iparágat.

Az RGIS egy sor úttörő szabadalmaztatott technológiai fejlesztést mutatott be, amelyek forradalmasítani fogják a leltározást és az adatgyűjtést. Az RGIS mélyreható szakértelmét és az innováció iránti elkötelezettségét kihasználva arra törekszik, hogy ügyfeleinek páratlan pontosságot, hatékonyságot és valós idejű betekintést nyújtson. Az RGIS felhőmegoldása lehetővé teszi a gyors földrajzi terjeszkedést új partnerekkel és franchise partnerekkel szerte a világon.

 

“Az RGIS célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak racionalizálni a leltár- és adatkezelési folyamataikat, hogy azok a vállalkozásuk növekedésére és az ügyfeleik kiszolgálására összpontosíthassanak. Az RGIS egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy felgyorsítsa növekedési stratégiáit, bővítse szolgáltatási kínálatát, és kihasználja a gyorsan változó üzleti környezet új lehetőségeit” – mondta Asaf Cohen, az RGIS vezérigazgatója.

 

Az RGIS köszönetét fejezi ki hűséges ügyfeleinek, partnereinek és alkalmazottainak, akik az évek során hozzájárultak sikeréhez. Ahogy belevág ebbe az izgalmas új fejezetbe, az RGIS olyan embereket keres, akik szeretnének partnerek lenni velünk, vagy csatlakozni a vállalathoz, hogy támogassák a hatalmas növekedést.

További információkért az RGIS-ről és az élvonalbeli leltározásról látogasson el a www.rgis.com weboldalra. Bármilyen kérdéssel forduljon a PartnerUS@rgis.com címre.

Az RGIS-ről

Kirakott: Legfrissebb hírek

Előző cikk: RGIS Franchise lehetőségek

Következő cikk: Dan Sheffield